Login  

Intrare Înregistrare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
   

Cautare produse  

   

Cosul de cumparaturi  

Cosul este gol
   

Livrarea produselor Calivita

Produsele Calivita comandate se pot livra prin Posta Romana sau Curier Rapid, tarifele de ambalare si expeditie depind de valoarea coletului si modalitatea de livrare aleasa.

Daca alegeti livrarea prin Posta Romana, coletele cu valoarea mai mare de 400 lei beneficiaza de Livrare gratuita. Daca alegeti livrarea prin Curier Rapid, coletele cu valoarea mai mare de 700 lei beneficiaza de Livrare gratuita.

Taxe de livrare prin Posta Romana sau Curier Rapid

Valoarea coletului

Taxa prin
Posta Romana

Taxa prin Curierat Rapid

1 – 100 lei

9 lei

16 lei

101-200 lei

13 lei

16 lei

201-250 lei

15 lei

16 lei

251-400 lei

15 lei

22 lei

401-500 lei

GRATUIT

22 lei

501-700 lei

GRATUIT

26 lei

peste 700 lei

GRATUIT

GRATUIT

Tarifele pentru livrarea produselor calivita sunt valabile doar pentru expeditiile pe teritoriul României

Expeditii prin Posta Romana (cu plata la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartine adresa destinatarului). Livrarea se va efectua in aproximativ 48 -72 de ore de la procesarea comenzii.
Pentru comenzi in valoare mai mare de 400 lei, livrarea prin Posta Romana se face GRATUIT.

Important pentru expeditie prin Posta        Romana
Au fost constate diverse situatii in care mandatul de notificare privind sosirea coletului la Posta Romana nu a ajuns la destinatar, desi coletul ajunsese la Oficiul Postal de care apartine. In cazul in care nu primiti in cutia postala mandatul de notificare in maxim 2-3 zile (lucratoare) de la efectuarea comenzii, va rugam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti, sosirea coletului.

Expeditii prin Curier rapid – pentru zona de vest si centrala a tarii se livreaza cu GLS Romania iar pentru restul zonelor cu Cargus. Livrarea se va efectua in aproximativ 24 – 48 de ore de la procesarea    comenzii.
Pentru comenzi in valoare mai mare de 700 lei, livrarea coletelor prin Curierat Rapid se face GRATUIT.

Comenzile Calivita se preiau on-line pe site-ul de luni pana duminica, 24 ore din 24, iar livrarea se face de luni pana vineri intre orele 8 si 16.

Procesarea comenzilor Calivita se efectueaza zilnic, cu exceptia zilelor nelucratoare. Timpul in care cumparatorul va ajunge in posesia coletelor depinde de modalitate de expeditie aleasa si poate varia intre 1 si 3 zile lucratoare.

Nota: In prima zi lucratoare a fiecarei luni, Departamentul de Expeditii Postale CaliVita Romania nu proceseaza comenzi si nu face livrari. Toate produsele ce sunt disponibile sunt expediate din depozitul central al firmei CaliVita International din Timisoara.

   
   

Newsletter

Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati?

   

Contact rapid

Telefon: 0742.504.913

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adresa: Strada Siderurgistilor, nr. 42

Galati, Romania

   

Magazin Calivita® partener

Acest Magazin online Calivita ® este partener autorizat al Calivita® International Romania. Aici poti face Comenzi Calivita® on-line de produse marca Cali Vita si 4 Life.

Toate preturile la Produsele Calivita din acest magazin au TVA inclus.
Lirarea produselor Calivita® si 4 Life® se face prin curier rapid sau prin posta din depozitul central Calivita®. Plata produselor se face in momentul primirii coletului.
Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Cristina Bujoreanu, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.